Este

Julkaisija kesäkuu 30th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

40 päivää EM:iin – joukkueet selvillä

Aachenin EM-kilpailut alkavat 11.elokuuta. Ensin ratsastetaan koulu-, sitten esteratsastuksen mestaruuksista. Suomen joukkueet ovat jo nyt lähestulkoon selvillä. Mikäli joukkueet siis Saksaan lähetetään. Virallista päätöstä asiasta ei ole…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland