Este

Julkaisija kesäkuu 27th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Riski kannatti – Flower 3./50.

“Riskillä mennään”, sanoi Nina Fagerström ennen perjantai-illan GP-kvaaliluokkaa Spruce Meadowsissa. Tällä kertaa riski kannatti, sillä Flower (Bon Ami – Randel Z) toisti torstaisen suorituksensa ja teki 150-luokassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland