Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Der Kleine Lord – itsehiottu timantti

Juniorina kouluratsastaja Kristina Böckmann, 33, edusti asuinmaataan Saksaa. Äitinsä Kaarina Böckmannin (os. Rangell) kautta hänellä on kuitenkin kaksoiskansalaisuus. Sen antaman mahdollisuuden hän nyt on ottanut käyttöön ja edustaa Suomea. Ensimmäistä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland