Kenttä

Julkaisija kesäkuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Valmentajan kilpailukielto voimaan

SRL:n hallitus on 24.6. saattanut voimaan seksuaalirikoksesta tuomitun ratsastusvalmentajan kilpailu- ja toimitsijakiellon. Valmentaja oli riitauttanut SRL:n hallituksen alun perin jo vuonna 2011 tekemän päätöksen. SRL:n hallitus päätti kilpailukiellosta valmentajan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland