FWB

Julkaisija kesäkuu 24th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

William hyvin lähellä GP-aloitusta

Kouluratsastuksessa GP-tasolla kilpailevien FWB-hevosten määrä on tänä kesänä parempi kuin aikoihin. Ja paranee vielä, kunhan Yvonne  Österholm pian saa Williamin (Briar – Vivaldi) ottamaan “viimeisen askeleen”. Toistaiseksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland