Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 24th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lacardi valmiina uusiin haasteisiin

Kaikki esteratsastusta seuraavat tietävät, että Jenny Kainulaisen Lacardin isä on poniori Ricardo Zaccardi. Lacardin pieni koko on silti osittain myytti, joka johtuu Kainulaisen pituudesta. Kainulainen on mitannut Lacardin Meckenheimissa Saksassa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland