Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Sattumat, jotka veivät huipulle

Belgialaisen Brigitte de Biolleyn, 62, tie on vienyt kahdesti hevosmaailman huipulle. Ensin kouluratsastajana, sitten kasvattajana. Eikä kumpikaan olisi ollut mahdollista ilman, että sattuma puuttui peliin. 1) POTEMKINE “Ensimmäisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland