Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lehtilä korkkasi Ypäjän

Viikko sitten Ypäjällä käveli utelias nuori mies ratsastushousuissa ja keltaisissa juoksutossuissa. Antti Lehtilä oli elämänsä ensimmäisen kerran Hevosopistolla. “Mietin asiaa. Koskaan en tietääkseni ollut aiemmin edes ajanut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland