Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kohtaamisia, 1: Finnderby

Ratsastuskilpailuja, joihin ihmiset tulevat edelleen joukoittain yhtä paljon tapaamaan toisiaan kuin näkemään hevosia, on Suomessa kolme: Finnderby, Suomenratsujen Kuninkaalliset ja HIHS. Kirjoitan tietoisesti “edelleen”. Muistissa ovat keskustelut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland