Este

Julkaisija kesäkuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Gordin & Larsen jatkavat taistelua

III-V-tason kilpailuja järjestävät Tom Gordin ja Pekka Larsen eivät estekomitean puheenjohtajan Aisa Aarnio-Wihurin ulostulosta huolimatta ole tyytyväisiä siihen , kuinka heitä on “käsitelty” keskustelussa kilpailujärjestelmän toimivuudesta. Gordin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland