Koulu

Julkaisija kesäkuu 19th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Nuorten EM-joukkueen countdown

Kouluratsastuksen nuorten EM-joukkue jatkoi tänään perjantaina kilpailuaan Hagenissa. Valmistelu Ranskan Vidaubanissa reilun viikon kuluttua olevaan EM-kilpailuun sujui vähintään kohtuullisesti. Eilen Julius von Staff-Reitzenstein oli kaikkien 28 osallistujan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland