Este

Julkaisija kesäkuu 17th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kerimaalle viikko täyteen Kuijpersilla

Kuukausi sitten yllättäen työpaikkansa Tanskassa menettänyt esteratsastaja Emilia Kerimaa on nyt Hollannissa. Kerimaa, 26, on Kuijpersilla ratsastajana. Tallissa on sekä myyntihevosia että jalostusoriita. Yhteensä noin 30-35 hevosta.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland