Artikkelit

Julkaisija toukokuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Cassiopeia KS – Tuusulan Tuhkimo

Noora Peltolan voittaessa Hyvinkäällä 16.5. Prix Saint-Georges-luokan FWB-tamma Cassiopeia KS:lla ei voinut olla hymyilemättä. Ratsukon tarina takapihan tallaajista Pikkukierrokselle päihittää Tuhkimon. “Olen itsekin aivan pökertynyt. Kuka olisi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Wist

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sti-aromaa

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland