DWB:ssa Favorit Ask -oriin vuosi

Tanskalaisen puoliveriratsun DWB:n oripäivillä Herningissä hyväksyttiin jalostukseen 20 nelivuotiasta ja sitä vanhempaa oria sekä 25 kolmivuotiasta oria. Kolmivuotiaiden täytyy kuitenkin selvitä 10-päivän oritestistä, ennen kuin niiden jalostukseenhyväksyminen on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • VIP